وبلاگ آسمان 25

نگاشته‌های « محسن فصاحت » در نقد مشهورات، پیش‌بینی رؤیت هلال و استهلال ماهیانه، فقهی و اصولی، تفسیری و حدیثی و ...
وبلاگ آسمان 25

باسمه تعالی
نگاشته‌های خویش در نقد مشهورات، پیش‌بینی رؤیت هلال و استهلال ماهیانه، فقهی و اصولی، تفسیری و حدیثی و ... را در این وبلاگ منتشر می‌کنم.

ادمینِ محترم، خلاصۀ مطالب وبلاگ را با اجازه و هماهنگی بنده، در کانال پیام‌رسان‌های منتخب (که لینکشان در بخش پیوندها آمده) بازنشر می‌کند.

***
برای ارتباط با من، به آدرس aasemaan25@gmail.com ایمیل بزنید؛
یا در صفحهٔ مستقلّ «درباره من(بیوگرافی) و راه تماس» برایم پیام بگذارید؛
البتّه پیام‌ها و نظرهای این وبلاگ را دیر به دیر می‌خوانم.

بایگانی
آخرین نظرات

وبلاگ آسمان 25

نگاشته‌های « محسن فصاحت » در نقد مشهورات، پیش‌بینی رؤیت هلال و استهلال ماهیانه، فقهی و اصولی، تفسیری و حدیثی و ...

ماه‌گرفتگی(خسوف) جزئی دوشنبه 1 بهمن 1397 شمسی


در چهارچوب سنّت‌های تکوینیِ جاری به قدرتِ الهی، دوشنبه 1 بهمن 1397 شمسی إن‌شاءالله، ماه‌گرفتگی(خسوف) جزئی در کشور عراق و بخشی از کشورهای ایران و عربستان، رخ می‌دهد و «نماز آیات واجب می‌شود».

با چشم‌پوشی از ثانیه‌ها و گِردکردنِ آنها به دقیقه، ماه در ساعت 7:04 بامداد دوشنبه 1 بهمن 1397 به وقت رسمی ایران، وارد بخش تمام‌سایهٔ زمین می‌شود و گرفتِ جزئی آغاز می‌شود. این گرفتِ جزئی در نیمۀ شرقی ایران، با چشم غیر مسلّح دیده نخواهدشد و در نیمۀ غربی ایران و سراسر عراق برای دقایقی دیده می‌شود؛ امّا پیش از رسیدن به گرفتِ کلّی، با طلوع خورشید در هر شهر، ماه غروب می‌کند و دیگر دیده نمی‌شود و فرصت رؤیت ادامۀ ماه‌گرفتگی و گرفتِ کلّی و بازشدن آن، نصیب کشورهای اروپا و غرب آفریقا و قارّۀ آمریکا خواهدشد که در شب قرار دارند.

(از بیانِ ورود ماه به بخش نیم‌سایهٔ زمین و گرفتگیِ نیم‌سایه‌ای صرف‌نظر شد.)

هم‌وطنان عزیز ایرانی به نقشۀ زیر بنگرند: (با کلیک روی نقشه، تصویر با کیفیّت بالاتر نمایش داده می‌شود.)

ماه‌گرفتگی یا خسوف جزئی 1 بهمن 1397

کسانی که محلّ سکونتشان در سمت راست «خطّ مورّب زردرنگ» است، در منطقۀ ماه‌گرفتگی نیم‌سایه‌ای هستند(نیازمند چشم مسلّح) و ماه‌گرفتگی جزئی را نخواهنددید؛ امّا کسانی که محلّ سکونتشان در سمت چپ «خطّ مورّب زردرنگ» است، از ساعت 7:04 تا لحظۀ «غروب ماه» می‌توانند ماه‌گرفتگی جزئی را ببینند؛ یعنی از ساعت 7:04 تا تقریباً لحظۀ «طلوع خورشید»(که نماز صبح، قضاء می‌شود) فرصت دارند نماز آیات را اداء کنند.

محاسبات علمی و زمان اعلام‌شده، با دقّتِ «دقیقه» مفیدِ اطمینان است؛ ولی بهتر است برای اداء نماز آیات نسبت به دقایقی از آغاز ماه‌گرفتگی تا طلوع آفتاب، رعایت احتیاط ترک نشود.


۹۷/۱۰/۳۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی